Mobil Fysioterapi

SOMMERS FYSIOTERAPI

MOBIL FYSIOTERAPIMOBIL FYSIOTERAPI, 22 ÅRS ERFARING


Som mobil fysioterapeut, har jeg gennem 22 år, arbejdet med mange forskellige diagnose grupper. Jeg har stor erfaring med behandling og træning af personer med svært fysisk handicap samt med palliativ fysioterapi i forbindelse med livstruende sygdomsforløb.

Jeg kommer ud, når det ikke er muligt selv at komme til en klinik. Jeg kommer i private hjem, på plejehjem og institutioner og tilpasser forløbet, ud fra

de muligheder der er det pågældende sted, og tilstræber en god og tryg oplevelse for alle. Forløbet vil ud fra diagnosen og undersøgelse tilpasses den enkeltes behov og jeg vil trække på hele min pallet af viden og erfaring i den forbindelse.ERFARING MED FØLGENDE DIAGNOSER:


Hjerneblødning/blodprop i hjernen.

Parkinsons sygdom.

Dissemineret sklerose.

ALS.

Hemi-, tetra-, og paraplegier.

Hjerne- og rygmarvssvulster.

Spastisk lammelser.

Muskeldystrofi.

Amputationer.

Rheumatoid artrit.

Slidgigt.

Morbus Bechterew.

KOL.

Gynækologi/underlivssmerter/bækkenløsning/svag bækkenbundsmuskulatur/inkontinens.

Lymfødem.

Hold i ryggen.

Knogleskørhed/Osteoporose.

Demens.


I forbindelse med palliative forløb, har jeg erfaring inden for forskellige livstruende sygdomsforløb, bl.a. i forbindelse med forskellige kræft diagnoser.Mobil fysioterapi kører i Greve kommune og Solrød kommune.


 

      SOMMERS FYSIOTERAPI  -  Industrihegnet 9, 1. sal - 4030 TUNE  -  CVR. NR. 20546549 - TLF. 22 90 22 88  -  MAIL: sommergitte@live.dk