Om Sommers Fysioterapi

 SOMMERS FYSIOTERAPI

OM SOMMERS FYSIOTERAPI


PROFESSIONEL BEHANDLING - HØJ KVALITET


Sommers Fysioterapi består af Mobil Fysioterapi og Klinikken. Ved begge dele lægges der vægt på den personlige kontakt, en grundig undersøgelse, en professionel behandling af høj kvalitet og selvfølgelig fortrolighed, i forhold til tavshedspligten som fysioterapeut og sexolog er underlagt. Sommers Fysioterapi tager udgangspunkt i det hele menneske, hvor krop og psyke hænger sammen.
Sommers Fysioterapi blev grundlagt som Mobil Fysioterapi i 1998. I 2013 åbnede klinikken og Sommers/Mobil Fysioterapi blev grundlagt.


22 år med mobil fysioterapi, har givet stor erfaring i forhold til hjemmebehandling og de udfordringer der kan være ved dette, men der har endnu ikke været udfordringer der ikke kunne løses. Klinikken kom til, i forbindelse med ønsket om, at kombinere det, at have et fast behandlingssted og være udekørende fysioterapeut. Med åbningen af klinikken, er det nu også muligt, at arbejde mere og anderledes indenfor specialet - se nærmere under SPECIALE.


26 år med fysioterapi, har givet stor erfaring med mange diagnoser inden for det neurologiske område, ortopædkirurgiske område, reumatologiske område og gynækologiske område.Sommers Fysioterapi giver gerne en vurdering, i forhold til de individuelle personlige ønsker du måtte have, omkring behandling, træning, vejledning og samtale, inden vi starter forløb og samarbejde. Samarbejde er et nøgleord, når det handler om forebyggelse, behandling og vedligeholdelse af kroppen, såvel som psyken. Befinder du dig i en krop som du elsker - det er trods alt dig, der skal leve længst tid med dig! Berig dit liv med gode sunde vaner, positivitet, livsglæde og livskvalitet, uanset individuelt personligt udgangspunkt og udfordringer f.eks. med kronisk sygdom. Sommers Fysioterapi tilbyder træning, vejledning og behandling og støtter og motiverer dig, i samarbejdet omkring dette.


SOMMERS FYSIOTERAPI HAR OVERENSKOMST MED SYGESIKRINGEN.
Livet er for kort til at vågne op til fortrydelse. Elsk

dig selv, uanset hvad. Hvis du får en chance, så grib

den med begge hænder. Hvis det ændre dit liv, så

lad det.

Livet er et valg, lykken er et valg. Hvad gør dig

lykkelig........Spring ud i det.

      SOMMERS FYSIOTERAPI  -  Industrihegnet 9, 1. sal - 4030 TUNE  -  CVR. NR. 20546549 - TLF. 22 90 22 88  -  MAIL: sommergitte@live.dk