fysioterapi, massage, massør

RECOVERY KOMBI TERAPI


Behandling - Restitution

Vi kommer til dig. Vi tilbyder behandlinger hvor du er, f.eks. hjemme hos dig eller på din arbejdsplads. 


Vi har udviklet en behandling, hvor vi kombinerer vores behandlingsteknikker med Recovery Boots, til en samlet behandling, som primært bruges som restitution i forbindelse med træningsforløb, men som fordel også kan bruges af andre. 


Recovery Boots er designet med henblik på restitution gennem øget cirkulation i lymfesystemet ved dybe tryk. 

Denne øgede cirkulation giver udover bedre restitution, mindre hævelse, og bedre blodcirkulation. Derudover kan denne øgede cirkulation være med til at sænke antal og styrken af benkramper, ømhed/tyngde fornemmelse i ben, rastløse ben samt sænke inflammation, smerte og neuropati. 


Recovery boots er en teknik med luftkompression, som oprindelig er udviklet til at behandle blandt andet lymfødem og apopleksi hemiparese på hospitalet. 

Siden hen har sportsfolk taget luftkompressionsteknologien til sig, med henblik på at få optimal restitution. I dag benyttes teknologien også til at lindre og aflaste mange andre problematikker, som f.eks.:

Lymfødem 

Gigt 

Benkramper 

Væske i benene eller arme 

Dårlig blodcirkulation 

Uro i benene 

Ømme, tunge ben eller arme 


Recovery boots øger blodgennemstrømningen i muskulaturen, og sørger for at lymfevæsken kan bevæge sig frit. Væsken bliver transporteret rundt i kroppen ved hjælp af åndedrættet og musklernes bevægelse. 

Det er vigtigt for en optimal restitution, at lymfen har frit flow og bliver renset i lymfekirtlerne. Lymfen fjerner affaldsstoffer fra cellerne. Når lymfen er blevet renset i lymfekirtlerne, har den tilbageløb til de to store vener ved halsen. 

Tests viser, at en halv times behandling med Recovery Boots svarer til op til 48 timers passiv restitution. Din restitutionstid afhænger både af din alder, din fysiske form, din søvn, din daglige kost og dit indtag af vitaminer og mineraler. 


Det er vigtigt at understrege, at Recover boots optimerer kroppens egne restitutions- og helingsprocesser. Når du tilfører størrer mængder ilt og nærringstoffer til det skadede/belastede område, heles det hurtigere, og restitutionen af de berørte områder forbedres.  


OBS! Det anbefales ikke at bruge Recovery Boots hvis du er gravid eller er i behandling for fx en blodprop. Er du i tvivl bør du tale med lægen, inden du bruger Recovery boots.