fysioterapi, massage, massør

OM SOMMERS FYSIOTERAPI

Sommers Fysioterapi arbejder primært mobilt. Vi kommer til dig og giver behandling i dine vante og trygge omgivelser. Vi er også en del af et klinik fællesskab med Tune Fysioterapi, hvor vi primært tilbyder behandling inden for specialet gynækologisk fysioterapi.

Vi arbejder ud fra et helhedssyn, det hele menneske, hvor både fysik og psyke hænger sammen. Vi er alle forskellige og det tager vi udgangspunkt i, i vores arbejde. Vi arbejder ud fra det der er vigtigt lige nu.

Vi arbejder forskelligt fra person til person, med undersøgelse, behandling, træning og samtale, hvor nærvær og berøring er en vigtig del af arbejdet.

Vi lægger vægt på den personlige kontakt, en grundig undersøgelse og en professionel behandling, af høj kvalitet.


Sommers Fysioterapi giver gerne en vurdering, i forhold til de individuelle personlige ønsker du måtte have, omkring behandling, træning og vejledning, inden vi starter forløb og samarbejde.

Samarbejde er et nøgleord når det handler om forebyggelse, behandling og vedligeholdelse af kroppen, såvel som psyken.


Berig dit liv med gode sunde vaner, livsglæde og livskvalitet, uanset individuelt personligt udgangspunkt og udfordringer f.eks. med kronisk sygdom.

Sommers Fysioterapi tilbyder træning, vejledning og behandling og støtter og motiverer dig, i samarbejdet omkring dette.